Skip to main content

Rød Thai karrypasta

En af de helt store smage fra sydøstasien.

Samlet tid
25 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 2 servering(er)

  • 8-10 stk.
    Chillier (selvvalgt styrke)
  • 1 stk.
    Løg
  • 6-8 stk.
    Kafirlimeblade
  • 1 stk.
    Citrongræs
  • 3 cm.
    Ingefær eller Galangal
  • 3 små
    Korianderrod (valgfrit)
  • 1/2 hoved
    Hvidløg
  • 1 spsk.
    Hvid peberkorn
  • 1 spsk.
    Korianderfrø
  • 1 stk.
    Limeskræl
  • 1 tsk.
    Sukker

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    10 min
  • Tilberedningstid
    15 min

Fremgangsmetode

  1. Bruger man en minihakker, så skal alt bare på køres sammen på samme tid, til en grov masse.

  2. Hvis man bruger en morter, er det en god ide at skære alle ingredienserne ud i små stykker.

  3. Start med peber og korianderfrø og stød det fint.

  4. Kom derefter chilli og hvidløg i, det skal stødes til en grov mos.

  5. herefter er det lidt lige meget hvad der kommer i morteren, så længe det ikke er det hele på en gang.

  6. Stød det hele til en grov masse, det tager ca 10-15 minuter.

Går godt til