Ingredienser til 2 servering(er)
Start med at gøre din fond klar, ved at koge vandet og tilsætte det til et glas/kande med appelsinjuicen og hønsebouillonterningerne. Varm en lille gryde op og lav en opbagning på smør og mel, her smelter man smørret og drysser melet over det smeltede smør og rører rundt i det, til massen får en lys karamelfarve. Hvis den er for tør (så det er som en dejklump) er der for meget mel, så kan man tilsætte lidt ekstra smør. Se eventuelt vores video på flæskestegssauce for inspiration Når opbagningen af mel og smør er brunet let, tilsættes fonden af appelsinjuice og bouillon, og så skal der røres hurtigt, ellers dannes der klumper. Når det hele er rørt godt ud, og der ingen klumper er i saucen, tilsættes ribsgele og der smages til med salt og peber. Når saucen er smagt til og smager lækkert, tilsættes kuløren – her må man godt selv være dommer over hvor meget der kommer i. Selvom vi har vurderet vores, kan man have sine egne præferencer. Nu er den klar til servering – her kan vi klart anbefale noget confiteret and! Samlet tid
Fremgangsmetode
Flere lækkerier til dig