tænd ovnen på 250 grader og kog 2-4 l vand i en gryde. læg alle benene på en bradepande og salt det. steg benene i ovnen i ca 15 min. imens varmes olie og fedt op, ved middelvarme, i en stor gryde (7-10 l) tilsæt chilli, hvidløg, ingefær, citrongræs og løg. lad det svitse stille og roligt imens kødet bliver færdigt. tag kødet ud. Tilsæt paprikaerne i gryden og lad svitse kort, pas på det ikke brænder på. kom fiskesovsen i gryden og rør rundt Hæld 1 l vand i gryden kom alle benene op i gryden hæld vand i til det dækker benene kog det op læg låg på og skru ned så det simre. lad det simre i mindst 4 timer. – optimalt simre i 4 timer så sluk, og lad det stå til det er 65 grader, og så varm det op til kogepunktet igen til servering salt ribbenstegen og sæt den i ovnen ved 165 grader 3 timer inden servering. salt ribbenstegen og sæt den i ovnen ved 165 grader 3 timer inden servering. Lav topping snit forårsløg, thaibasilikum og koriander og bland det sammen. skyl bønnespirene skær ribbenstegen ud i skiver Samlet tid
Går godt til
Fremgangsmetode