Skip to main content

Cajun-style Kylling m. rejer, majs, chorizo

Cajun-Kylling, rejer, sød majs og lidt krydret chorizo – så simpel og alligevel så smagfuld! Perfekt til en aften, hvor man bare skal have noget lækkert og hurtigt. Spicy, røget og mega saftigt. 

Samlet tid
55 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 5 servering(er)

  • 5 stk.
    Kylling overlår uden ryg.
  • 10 stk.
    Tigerrejer
  • 150 gr.
    Chorizo
  • 2 stk.
    Majs kolber
  • 1 hoved
    Hvidløg
  • 2 stk.
    Løg
  • 4 stk.
    Tomater
  • 2 stk.
    Rød peberfrugt
  • 3 stængler
    Bladselleri
  • 1/2 dl.
    Olivenolie
  • 2 stk.
    Cajun krydderi
  • 1 spsk.
    Salt
  • 1/2 l.
    Kylling Bouillon

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    10 min
  • Tilberedningstid
    45 min

Går godt til

Fremgangsmetode

  1. Tænd ovnen på 175 gr.

  2. Skræl løgene og skær dem i store stykker, det samme gøres med alle andre grønsager og chorizoen.

  3. Pil og rens rejerne og kom det hele i et ildfast fad sammen med Cajun krydderi, olie, salt og bouillon.

  4. Krydre kylling med cajun spice.

  5. Kom det hele i ovnen, gerne med kyllingen øver på en rist, så det kan dryppe ned i grønsagerne.

  6. Efter 45-50 min er det færdigt.

  7. Server det evt. til ris eller brød.

  8. Velbekomme.

Går godt til