
Cajun-style Kylling m. rejer, majs, chorizo
Cajun-Kylling, rejer, sød majs og lidt krydret chorizo – så simpel og alligevel så smagfuld! Perfekt til en aften, hvor man bare skal have noget lækkert og hurtigt. Spicy, røget og mega saftigt.
Samlet tid
55 min
Sværhedsgrad
Nem
Ingredienser til 5 servering(er)
- 5 stk.Kylling overlår uden ryg.
- 10 stk.Tigerrejer
- 150 gr.Chorizo
- 2 stk.Majs kolber
- 1 hovedHvidløg
- 2 stk.Løg
- 4 stk.Tomater
- 2 stk.Rød peberfrugt
- 3 stænglerBladselleri
- 1/2 dl.Olivenolie
- 2 stk.Cajun krydderi
- 1 spsk.Salt
- 1/2 l.Kylling Bouillon
Samlet tid
-
Forberedelsestid10 min
-
Tilberedningstid45 min
Går godt til
Fremgangsmetode
-
Tænd ovnen på 175 gr.
-
Skræl løgene og skær dem i store stykker, det samme gøres med alle andre grønsager og chorizoen.
-
Pil og rens rejerne og kom det hele i et ildfast fad sammen med Cajun krydderi, olie, salt og bouillon.
-
Krydre kylling med cajun spice.
-
Kom det hele i ovnen, gerne med kyllingen øver på en rist, så det kan dryppe ned i grønsagerne.
-
Efter 45-50 min er det færdigt.
-
Server det evt. til ris eller brød.
-
Velbekomme.
Går godt til