Skip to main content

Chilliolie

Samlet tid
115 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 2 gals á 2.5 dl servering(er)

  • 200 gr.
    Birdseye chilli
  • 300 gr.
    sesamolie
  • 150 gr.
    rødløg
  • 20 gr.
    peberkorn
  • 50 gr.
    hvidløg
  • 20 gr.
    ingefær

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    15 min
  • Tilberedningstid
    100 min

Går godt til

Fremgangsmetode

  1. kom olie og peberkorn i en pande og varm den stille og roligt op

  2. hak løg, hvidløg og ingefær meget fint og kom det op i olien.

  3. “kog” ved svag varme det til at det er lysebrun. Hak chillierne fint og kom dem op i olien.

  4. Hak chillierne fint og kom dem op i olien.

  5. lad det stå og simre til chillierne er mørke brune.

  6. kom olien i et skoldet glas og luk det.

  7. det kan holde sig åbent i køleskabet i 1-2 måneder.

Går godt til