Ingredienser til 2 gals á 2.5 dl servering(er)
- 200 gr.Birdseye chilli
- 300 gr.sesamolie
- 150 gr.rødløg
- 20 gr.peberkorn
- 50 gr.hvidløg
- 20 gr.ingefær
Samlet tid
-
Forberedelsestid15 min
-
Tilberedningstid100 min
Går godt til
Fremgangsmetode
-
kom olie og peberkorn i en pande og varm den stille og roligt op
-
hak løg, hvidløg og ingefær meget fint og kom det op i olien.
-
“kog” ved svag varme det til at det er lysebrun. Hak chillierne fint og kom dem op i olien.
-
Hak chillierne fint og kom dem op i olien.
-
lad det stå og simre til chillierne er mørke brune.
-
kom olien i et skoldet glas og luk det.
-
det kan holde sig åbent i køleskabet i 1-2 måneder.
Går godt til