
Chokoladekage m. mjød og kokoscreme
Chokoladekage med mjød i dejen og et lag kokossmørcreme på toppen – smagen minder lidt om en Bountybar. Den er saftig og blød, og kokoscremen gør den ekstra lækker. En skøn kombination af chokolade og kokos, der er svær at modstå.
Bradepandenemål 29×37 cm
Ingredienser til 12 servering(er)
Tænd ovnen på 175 gr. Kom mel, sukker, brunfarin, kakaos, bagepulver og vaniljesukker i en skul og bland det hele sammen således at det er uden klumper. Smelt smøret i en gryde. Kom æg og mjød i melet og pisk det sammen. Tilsæt smøret og pisk til dejen syntes at være glat. Kom bagepapir i bradepanden og hæld dejen ned i bradepanden. Bag kagen i 40 min, inden den tages helt ud bør du teste, om du kan skikke en smørkniv i dejen og trække den op uden at der er dej på, sker dette er kagen færdig. Du kan med fordel tage smøret ud af køleskabet, imens kagen bager sig færdig. Lad den køle af til den er rumtemperatur. Kom nu den bløde smør, flormelis, vanilijeessens og fløde i en skål og pisk det sammen. Bland nu 200gr kokosmel i smørcremen. Og fordel det på toppen af kagen. Drys med kokos. Velbekomme. Samlet tid
Fremgangsmetode