Skip to main content

Couscous-deller

Det er hænder i ny og næ, at der er overskuds couscous og det er ikke altid nok til et fuldt aftensmadsmåltid. Her er det dejligt at have et alternativ, således at man kan få brugt resterne. Det er naturligvis oplagt at enten at komme dem i en salat, madpakke eller i en gryderet, men her er en helt 4. tilgang til dem.

Samlet tid
40 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 5 servering(er)

  • 450 gr.
    Kogt couscous
  • 3 stk.
    Æg (L)
  • 75 gr.
    Pankorasp el. alm.
  • 1 stk.
    Stor Gulerod
  • 50 gr.
    Parmesan
  • 1 stk.
    Stort løg
  • 2 spsk.
    Friskkværnet Peber
  • 2 fed
    Hvidløg
  • 1 spsk.
    Salt
  • 20 gr.
    Chiafrø

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    10 min
  • Tilberedningstid
    30 min

Går godt til

Fremgangsmetode

  1. Tern løgene fint.

  2. Riv guleroden, hvidløgene og parmesanen.

  3. Kom det hele i en skål sammen med Couscousen, æg, sal, peber, chiafrø og rasp.

  4. Blan det godt sammen og lad det stå i 10 min.

  5. Varm en pande op ved middelvarme med olie i.

  6. Form fars til frikadelle størrelse, de kan virke lidt porøse, men de holder sammen når de bliver stegt.

  7. og kom dem på panden og steg dem til de har fået stegeskorpe, hvorefter de vendes.

  8. Velbekomme.

Går godt til