
Couscous-deller
Det er hænder i ny og næ, at der er overskuds couscous og det er ikke altid nok til et fuldt aftensmadsmåltid. Her er det dejligt at have et alternativ, således at man kan få brugt resterne. Det er naturligvis oplagt at enten at komme dem i en salat, madpakke eller i en gryderet, men her er en helt 4. tilgang til dem.
Ingredienser til 5 servering(er)
Tern løgene fint. Riv guleroden, hvidløgene og parmesanen. Kom det hele i en skål sammen med Couscousen, æg, sal, peber, chiafrø og rasp. Blan det godt sammen og lad det stå i 10 min. Varm en pande op ved middelvarme med olie i. Form fars til frikadelle størrelse, de kan virke lidt porøse, men de holder sammen når de bliver stegt. og kom dem på panden og steg dem til de har fået stegeskorpe, hvorefter de vendes. Velbekomme. Samlet tid
Går godt til
Fremgangsmetode