
Cremet løgsovs m. Gnocchetti og mjød
Bagte løg og gylden mjød – blendet, siet og rundet med fløde til en intens løgsovs. Herefter vendt med små, bløde gnocchetti, der suger alt den dybe smag til sig. En ret, der føles både rustik og raffineret på samme tid.
Ingredienser til 5 servering(er)
Tænd ovnen på 175 gr. Skræl løgene og og kom dem i et ovnfast fad. Hæld mjøden i og drys lidt salt over løgenen. Kom fadet i ovenen i ca. 1.5 time Efter 1.5 time, tages løgene ud af ovenen og den yderste tørre skal tages af, hvor resten af løget kommes i en gryde. Kom vand i gryden med løg og bring det i kog og lad det koge i 5 min. Kom fløde i og blend det hele sammen. Si sovsen igennem en fin si og kog den ind til 1/3. sammen med en svampebouillon. Samtidigt koges vand til gnocchetti, og gnocchetti’erne koges efter henvisningerne på pakken. Vend det hele sammen og pynt evt. med friske asparges. Velbekomme. Samlet tid
Fremgangsmetode
Flere lækkerier til dig