Skip to main content

Cremet pasta med dijon kylling

Selvom dijon sennep kan være kraftigt i smagen, så er det virkelig lækkert når man blander det sammen med fløde og kylling – det kan bare et eller andet! Ud over det, så er det her en virkelig simpel ret!

Samlet tid
20 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 4 servering(er)

  • 500 gr.
    Pasta skruer
  • 500 gr.
    Kyllingebryst
  • 250 ml.
    Piskefløde 38%
  • 1 spsk.
    Dijon sennep
  • 1 dl.
    Grøntsagsbouillon
  • 1 spsk.
    Olivenolie
  • smag til med
    Salt
  • smag til med
    Friskkværnet peber

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    5 min.
  • Tilberedningstid
    15 min.

Fremgangsmetode

  1. Start med at koge pastaen efter pakkens anvisning.

  2. Skær kyllingebrysterne i 2x2x2 cm tern ca.

  3. Start en højkantet pande op på fuld varme, tilsæt olivenolie, og når panden er varm tilsættes kyllingeternene.

  4. Steg kyllingeternene, så de er gennemstegte og tilsæt derefter bouillonen.

  5. Tilsæt fløde og dijon sennep og rør det godt rundt, så der ikke er nogen klumper af sennep

  6. Lad fløden komme op og koge en smule og skru så ned for varmen og lad den simre stille og roligt i 2-3 minutter.

  7. Smag til med salt og peber.

  8. Når pastaen er kogt, tilsættes den til panden og det hele røres godt sammen.

  9. Så er der klar til servering – velbekomme!

Går godt til