Skip to main content

Dolcevitsovs

Der er stor lighed mellem denne sovs og en whiskysovs, men denne har lige en lækker note af honningsødme. Derudover er denne version en vegansk sovs.

Samlet tid
20 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 5 servering(er)

  • 40 ml.
    Dolcevit
  • 1 stang
    Rosmarin
  • 30 gr.
    Smør/smørbart
  • 2 tsk.
    Tomatpuré
  • 250 ml.
    Vegansk fløde el. Alm. Fløde

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    5 min
  • Tilberedningstid
    15 min

Fremgangsmetode

  1. Kom smørbart og rosmarin i en gryde, og varm det op ved middelvarme og lad rosmarinen svitse i 2 min.

  2. Kom nu Dolcevit og tomatpuré i gryden og lad det “koge” i yderligere 30 sek.

  3. Tilsæt vegansk fløde og lad det simre til det tykner.

  4. Smag til med salt.

  5. Velbekomme

Går godt til