Skip to main content

Fettuccine med smag af kyllingekebab og spice


Perfekt afbalanceret mellem det milde og det pikante – en pastaret med masser af smag og karakter.

Samlet tid
1 t. 30 min
Sværhedsgrad
Mellem

Ingredienser til 4 servering(er)

  • 1000 gr.
    Kyllingebryst
  • MARINADE
  • 40 gr.
    Olivenolie
  • 10 gr.
    Salt
  • 5 gr.
    Paprika
  • 2 gr.
    Oregano
  • 6 gr.
    Hvidløgspulver
  • 2 gr.
    Spidskommen
  • 1 gr.
    Friskkværnet peber
  • PASTA OG SAUCE
  • 250 gr.
    Fettuccine
  • 30 gr.
    Sambal Oelek
  • 30 gr.
    Tomatpasta
  • 100 gr.
    Flødeost
  • 300 ml.
    Pastavand
  • 1 håndfuld
    Spinatblade
  • smag til med
    Salt
  • smag til med
    Friskkværnet peber

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    1 t. 10 min.
  • Tilberedningstid
    20 min.

Fremgangsmetode

  1. Start med at blande ingredienserne til marinaden i en skål

  2. Skær kyllingebrystet i tern af 2x2cm ca. og hæld det i skålen med marinade og mix det hele godt sammen.

  3. Lad det stå og marinere i minimum 1 time.

  4. Når kyllingen har marineret, steges det af på en pande i marinaden indtil kyllingen er gennemstegt – det tager 10-12 minutter ca.
    Husk at røre rundt i det, så kyllingestykkerne får stegeflade på alle sider.

  5. Sæt pastaen over imens og kog den efter anvisningen på pakken.

  6. Når pastaen har kogt, hældes vandet fra, men der gemmes 300ml. til saucen.

  7. Tilsæt nu sambal oelek og tomatpasta til kyllingen i panden og rør det hele godt sammen.

  8. Det kan brænde lidt fast i bunden af panden, og det er derfor vi hælder pastavand over, så det løsner den lækre smag – så hæld pastavandet i panden nu.

  9. Når det hele er rørt godt sammen tilsættes flødeost og der smages til med salt og peber.

  10. Tilsæt spinatbladene til saucen og lad dem bløde op

  11. Når saucen er tyk og smager lækkert, tilsættes pastaen og det hele røres godt sammen inden servering.

  12. Så er vi klar til at spise – velbekomme!

Går godt til