
Fettuccine med smag af kyllingekebab og spice
Perfekt afbalanceret mellem det milde og det pikante – en pastaret med masser af smag og karakter.
Ingredienser til 4 servering(er)
Start med at blande ingredienserne til marinaden i en skål Skær kyllingebrystet i tern af 2x2cm ca. og hæld det i skålen med marinade og mix det hele godt sammen. Lad det stå og marinere i minimum 1 time. Når kyllingen har marineret, steges det af på en pande i marinaden indtil kyllingen er gennemstegt – det tager 10-12 minutter ca. Sæt pastaen over imens og kog den efter anvisningen på pakken. Når pastaen har kogt, hældes vandet fra, men der gemmes 300ml. til saucen. Tilsæt nu sambal oelek og tomatpasta til kyllingen i panden og rør det hele godt sammen. Det kan brænde lidt fast i bunden af panden, og det er derfor vi hælder pastavand over, så det løsner den lækre smag – så hæld pastavandet i panden nu. Når det hele er rørt godt sammen tilsættes flødeost og der smages til med salt og peber. Tilsæt spinatbladene til saucen og lad dem bløde op Når saucen er tyk og smager lækkert, tilsættes pastaen og det hele røres godt sammen inden servering. Så er vi klar til at spise – velbekomme! Samlet tid
Fremgangsmetode
Husk at røre rundt i det, så kyllingestykkerne får stegeflade på alle sider.