Skip to main content

Fyldte peberfrugter m. ris og oksekødsfars

Det er en hyggelig måde at tilberede fars på, og så har man det portions anrettet en del af det fra starten.

Samlet tid
1 time og 20 min.
Sværhedsgrad
Mellem

Ingredienser til 5-7 servering(er)

  • 500 gr.
    Hakket oksekød
  • 250 gr.
    Ukogte ris
  • 5-7 stk.
    Peberfrugter
  • 200 gr.
    Kogt ris til farsen.
  • 4 fed
    Hvidløg
  • 1 stk.
    Løg
  • 1 stk.
    Squash
  • 3 spsk.
    Tørret oregano
  • 2 tsk.
    Salt
  • 1 spsk.
    Friskkværnet peber

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    10 min
  • Tilberedningstid
    45 min

Fremgangsmetode

  1. Tænd ovnen på 180 grader.

  2. Kog risene efter anvisningen på pakken.

  3. Skær toppen af peberfrugterne og pil det frugtkødet fra stilken.

  4. Sammen med alle de andre grænsager hakkes toppen af peberfrugterne i små tern.

  5. Kom det hele i en stor skål sammen de resterende ingredienser og samle det hele til en fars..

  6. Fyld peberfrugterne med fars.

  7. Stil dem i et ovnfast fad, gerne på grovhakket grønsager, eller hvis der er mere ris, så kom dem i bunden sammen med.

  8. Stil det i ovnen i ca. 45 min.

  9. Når det er færdigt kan det evt. pyntes med græsk yoghurt og forårsløg.

  10. Velbekomme.

Går godt til