
Fyldte peberfrugter m. ris og oksekødsfars
Det er en hyggelig måde at tilberede fars på, og så har man det portions anrettet en del af det fra starten.
Samlet tid
1 time og 20 min.
Sværhedsgrad
Mellem
Ingredienser til 5-7 servering(er)
- 500 gr.Hakket oksekød
- 250 gr.Ukogte ris
- 5-7 stk.Peberfrugter
- 200 gr.Kogt ris til farsen.
- 4 fedHvidløg
- 1 stk.Løg
- 1 stk.Squash
- 3 spsk.Tørret oregano
- 2 tsk.Salt
- 1 spsk.Friskkværnet peber
Samlet tid
-
Forberedelsestid10 min
-
Tilberedningstid45 min
Fremgangsmetode
-
Tænd ovnen på 180 grader.
-
Kog risene efter anvisningen på pakken.
-
Skær toppen af peberfrugterne og pil det frugtkødet fra stilken.
-
Sammen med alle de andre grænsager hakkes toppen af peberfrugterne i små tern.
-
Kom det hele i en stor skål sammen de resterende ingredienser og samle det hele til en fars..
-
Fyld peberfrugterne med fars.
-
Stil dem i et ovnfast fad, gerne på grovhakket grønsager, eller hvis der er mere ris, så kom dem i bunden sammen med.
-
Stil det i ovnen i ca. 45 min.
-
Når det er færdigt kan det evt. pyntes med græsk yoghurt og forårsløg.
-
Velbekomme.
Går godt til