
Glutenfri og sukkerfri banankage
Jeg ved godt jeg skriver sukkerfri, og så putter chokolade i den, men i bund og grund er den sukkerfri, da der ikke tilsættes sukker til selve kagen. Chokoladen er bare fordi jeg synes det giver lidt ekstra!
Det her er virkelig en god måde at bruge bananrester på, og vi har allesammen havregryn i skabet, så hvorfor ikke lave en kage ud af det?
Ingredienser til 1 servering(er)
Start med at finde en skål og tilsæt bananer, æg, havregryn, bagepulver og salt. Flæk en stang vanilje, skrab kornene ud og tilsæt dem til skålen med de andre ingredienser. Blend nu det hele med en stavblender. Har du ikke en stavblender, kan en almindelig blender også bruges, og ellers er det bare at mose bananerne så meget som muligt og blande det hele sammen. Det anbefales dog at blende det hele, da det giver det bedste resultat. Hak den mørke chokolade til små stykker og tilsæt det til den blendede masse. Forbered en brødform ved at smøre den med olie og hæld så din bananmasse ned i bageformen. Bag den ved 180 grader varmluft i 35 minutter Når kagen er bagt, tages den ud og lad den køle af i minimum 20 minutter før du begynder at skære i den – ellers smuldrer den. Velbekomme! Samlet tid
Fremgangsmetode