
Græskar m. bønnefars
Græskar er bare lækkert med den søde nøddeagtige smag som det får under tilberedning, og så kombinere med en lækker bønnefars så bliver det snart ikke bedre.
Samlet tid
1 time
Sværhedsgrad
Nem
Ingredienser til 5 servering(er)
- 1 lilleGræskar
- Bønnefars
- 1 dåseBønnemix
- 50 gr.Hørfrø
- 30 gr.Havregryn
- 2 fedHvidløg
- 1 spsk.Æblecidereddike
- 2 tsk.Ras el Hanout el garam masala
- 1 tsk.Salt
Samlet tid
-
Forberedelsestid10 min
-
Tilberedningstid50 min
Fremgangsmetode
-
Tænd ovnen på 180 grader
-
Kom alle ingredienser (+ bønnevandet), til bønnefarsen i en skål og mos det sammen med en gaffel.
-
Skær toppen af græskaret og tøm det for kerner.
-
Fyld farsen i græskaret og kom det i et ildfast fad.
-
Læg låget på og pensle græskaret med olie.
-
Stil det i ovnen og bag det i 50 min.
-
Server det evt. til sovs og kartoftler, eller Ris og flødesovs.
-
Velbekomme.
Går godt til