Skip to main content

Græskar m. bønnefars

Græskar er bare lækkert med den søde nøddeagtige smag som det får under tilberedning, og så kombinere med en lækker bønnefars så bliver det snart ikke bedre.

Samlet tid
1 time
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 5 servering(er)

  • 1 lille
    Græskar
  • Bønnefars
  • 1 dåse
    Bønnemix
  • 50 gr.
    Hørfrø
  • 30 gr.
    Havregryn
  • 2 fed
    Hvidløg
  • 1 spsk.
    Æblecidereddike
  • 2 tsk.
    Ras el Hanout el garam masala
  • 1 tsk.
    Salt

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    10 min
  • Tilberedningstid
    50 min

Fremgangsmetode

  1. Tænd ovnen på 180 grader

  2. Kom alle ingredienser (+ bønnevandet), til bønnefarsen i en skål og mos det sammen med en gaffel.

  3. Skær toppen af græskaret og tøm det for kerner.

  4. Fyld farsen i græskaret og kom det i et ildfast fad.

  5. Læg låget på og pensle græskaret med olie.

  6. Stil det i ovnen og bag det i 50 min.

  7. Server det evt. til sovs og kartoftler, eller Ris og flødesovs.

  8. Velbekomme.

Går godt til