Skip to main content

Græskarmarmlade m. Hokkaidogræskar

Hvorfor skulle man lave marmelade af græskar? Fordi det smager vildt godt på brød eller til ostebordet!

Samlet tid
40 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 2 servering(er)

  • 1 kg.
    Skrællet og udkernet hokkaidogræskar
  • 750 gr.
    Sukker
  • 1 tsk.
    Vanilieessens
  • smag til med
    salt
  • 1/2 stk.
    Citronsaft

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    10 min
  • Tilberedningstid
    30 min

Fremgangsmetode

  1. Skræl græskaret og tag kernerne ud.

  2. Skær der i små tren og kom det i en gryde sammen med sukker og vanilje.

  3. bring gryden i kog ved middelvarme.

  4. Lad det koge i 20 min.

  5. Blend det hele sammen med en stevblender.

  6. Smag til med citron og salt.

  7. Server det på brød eller til ostebord.

  8. Velbekomme.

Går godt til