
Gyros krydret kylling
Gyros kan laves på mange måder og med meget forskelligt indhold. Denne gang har jeg fokuseret på kyllingelår i en lækker krydderiblanding!
Ingredienser til 4 servering(er)
Start med at lave krydderiblandingen – det er bare at hælde alle krydderierne i en skål og mixe det godt sammen. Tag kyllingelår fileterne og skær dem ud i tern af ca. 2×2 cm. Når alt kylling er skåret varmes en pande op og der tilsættes olie. Når olien er varm tilsættes kyllingen og den brunes godt af. Når kyllingen er brunet af hældes 1/4 del af krydderiblandingen ud over, der er nemlig lavet rigeligt, så du kan bruge det igen en anden gang. Vend krydderiblandingen godt rundt i kyllingen på panden, så alle de små stykker bliver dækket og steg det i ca. 5 minutter. Når det er gjort at du klar til at lave en gyros efter din egen smag – vi kan anbefale at man bruger salat, tomat, agurk, friske rødløg og pommes frites – ja, pommes frites. Velbekomme! Samlet tid
Fremgangsmetode