Skip to main content

Havregrød med banan

Havregrød er nok mange menneskers morgenrutine, og der er mange måder at lave den på, men jeg er nok mest tilhænger af at lave det i en gryde. Så her kommer den!

Samlet tid
6 min.
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 1 servering(er)

  • 1 dl.
    Havregryn finvalset
  • 2 dl.
    Vand
  • smag til med
    Salt
  • 1/2 stk.
    Banan
  • 1/2 tsk.
    Stødt kanel

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    1 min.
  • Tilberedningstid
    5 min.

Fremgangsmetode

  1. Start med at hælde havregryn, vand og salt i en lille gryde og varm den op.

  2. Når gryden begynder at være varm er det vigtigt at der røres i den konstant, for at det ikke brænder fast.

  3. Bliv ved med at røre, til konsistensen bliver tyk og en smule klistret.

  4. Når den begynder at blive klistret tages den af varmen og hældes over i en skål.

  5. Skær bananen i skiver og pynt toppen af havregrøden med den og drys kanel ud over.

  6. Så er vi klar til at spise, jeg håber du har en kop kaffe klar også – velbekomme!

Går godt til