
Hønsesalat med grønne asparges
En hønsesalat er lækker og frisk, men den boostes virkelig ved brugen af grønne asparges i stedet for hvide asparges!
Ingredienser til 4 servering(er)
- 600 gr.Kyllingebryst
- 25 stænglerGrønne asparges
- 1 bundtPurløg
- 380 gr.Creme Fraiche
- 100 gr.Mayonnaise
- smag til medSalt
- smag til medFriskkværnet peber
- smag til medCitronsaft
Samlet tid
-
Forberedelsestid20 min.
-
Tilberedningstid30 min.
Fremgangsmetode
-
Start med at koge kyllingebrysterne til de er gennemkogte, dette vil typisk tage 20 minutter. Lad dem køle ned derefter.
-
Skær de kølede kyllingebryster i tern af ca. 1×1 cm.
-
Find en stor skål du kan blande det hele i, og hæld kyllingeternene op i skålen.
-
Skyl og skær nu de grønne asparges i ca 1cm stykker også og hæld det op i skålen.
-
Skær purløgene så tyndt du kan, ca. 2mm. og hæld dem op i skålen.
-
Hæld nu creme fraiche og mayonnaise op i skålen og bland det hele godt sammen.
-
Smag til med salt, peber og citronsaft – det kan tage nogle omgange, men hey, så får du da smagt lidt ekstra hønsesalat.
-
Så er den klar til servering – velbekomme!