Hønsesalat med grønne asparges
En hønsesalat er lækker og frisk, men den boostes virkelig ved brugen af grønne asparges i stedet for hvide asparges!
Ingredienser til 4 servering(er)
Start med at koge kyllingebrysterne til de er gennemkogte, dette vil typisk tage 20 minutter. Lad dem køle ned derefter. Skær de kølede kyllingebryster i tern af ca. 1×1 cm. Find en stor skål du kan blande det hele i, og hæld kyllingeternene op i skålen. Skyl og skær nu de grønne asparges i ca 1cm stykker også og hæld det op i skålen. Skær purløgene så tyndt du kan, ca. 2mm. og hæld dem op i skålen. Hæld nu creme fraiche og mayonnaise op i skålen og bland det hele godt sammen. Smag til med salt, peber og citronsaft – det kan tage nogle omgange, men hey, så får du da smagt lidt ekstra hønsesalat. Så er den klar til servering – velbekomme! Samlet tid
Fremgangsmetode