Skip to main content

Hønsesalat med grønne asparges

En hønsesalat er lækker og frisk, men den boostes virkelig ved brugen af grønne asparges i stedet for hvide asparges!

Samlet tid
50 min.
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 4 servering(er)

  • 600 gr.
    Kyllingebryst
  • 25 stængler
    Grønne asparges
  • 1 bundt
    Purløg
  • 380 gr.
    Creme Fraiche
  • 100 gr.
    Mayonnaise
  • smag til med
    Salt
  • smag til med
    Friskkværnet peber
  • smag til med
    Citronsaft

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    20 min.
  • Tilberedningstid
    30 min.

Fremgangsmetode

  1. Start med at koge kyllingebrysterne til de er gennemkogte, dette vil typisk tage 20 minutter. Lad dem køle ned derefter.

  2. Skær de kølede kyllingebryster i tern af ca. 1×1 cm.

  3. Find en stor skål du kan blande det hele i, og hæld kyllingeternene op i skålen.

  4. Skyl og skær nu de grønne asparges i ca 1cm stykker også og hæld det op i skålen.

  5. Skær purløgene så tyndt du kan, ca. 2mm. og hæld dem op i skålen.

  6. Hæld nu creme fraiche og mayonnaise op i skålen og bland det hele godt sammen.

  7. Smag til med salt, peber og citronsaft – det kan tage nogle omgange, men hey, så får du da smagt lidt ekstra hønsesalat.

  8. Så er den klar til servering – velbekomme!

Går godt til