Kålsalat med kylling og pesto
Når man har rester tilbage i køleskabet, er det bare om at bruge dem! Så det har vi gjort her med en rest af spidskål og forårsløg
Ingredienser til 4 servering(er)
Start med at smide kyllingen på en pande med olivenolie og steg dem til de er gennemstegte ( husk at vende dem en gang imellem ) Imens kyllingen steger, snitter du kålen så fint som muligt, snitter stilkene på broccolien i små stykker og snitter forårsløg i små stykker. Find et fladt fad og tilføj den snittede kål, broccolien + små stykker og forårsløg. Når kyllingen er færdig tages den af panden og stykkerne hviler i 5 minutter, hvorefter de skæres i skiver af 1 cm. tykkelse ca. Tilføj nu kyllingen til salaten, dryp med pestoen over det hele og drys græskarkærnerne over til sidst – så er der klar til servering! Samlet tid
Fremgangsmetode