Skip to main content

Kålsalat med kylling og pesto

Når man har rester tilbage i køleskabet, er det bare om at bruge dem! Så det har vi gjort her med en rest af spidskål og forårsløg

Samlet tid
20 min.
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 4 servering(er)

  • 2 stk.
    Kyllingebryst
  • 1 spsk.
    Olivenolie
  • 1/2 stk.
    Spidskål
  • 2 stk.
    Forårsløg
  • 1 håndfuld
    Bimi broccoli
  • 2 spsk.
    Grøn pesto
  • 2 spsk.
    Græskarkærner

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    5 min.
  • Tilberedningstid
    15 min.

Fremgangsmetode

  1. Start med at smide kyllingen på en pande med olivenolie og steg dem til de er gennemstegte ( husk at vende dem en gang imellem )

  2. Imens kyllingen steger, snitter du kålen så fint som muligt, snitter stilkene på broccolien i små stykker og snitter forårsløg i små stykker.

  3. Find et fladt fad og tilføj den snittede kål, broccolien + små stykker og forårsløg.

  4. Når kyllingen er færdig tages den af panden og stykkerne hviler i 5 minutter, hvorefter de skæres i skiver af 1 cm. tykkelse ca.

  5. Tilføj nu kyllingen til salaten, dryp med pestoen over det hele og drys græskarkærnerne over til sidst – så er der klar til servering!

Går godt til