
Kylling korma
Kylling Korma er en cremet og lækker hverdagsklassiker med masser af smag. Den har en blød og fyldig sauce, og du kan selv styre, hvor stærk den skal være. Perfekt til både store og små!
Ingredienser til 5 servering(er)
Skær kyllingfileten i små stykker om kom det i en beholder sammen med alle ingredienserne til marinaden. Rør det godt sammen og lad det gerne stå i køleskabet i mindst 12 timer. Det er dog ikke nødvendigt, man for en fantastisk ret selvom de bare marineres i 10 min. Varm en sauterpande op ved middelvarme med olien i. Skær løgene i tyndeskiver og kom skiverne i panden. Steg løgene til de er bløde og er begyndt at blive lidt brune. Imens vejes cashewnødderne af og blendes sammen med 1/2 dl vand Kom da kyllingestykkerne med marinaden på i panden og steg det lidt af. Tilsæt nu kokosmælk, tomatpure og blendede cashewnødder i panden. Bring det i kog under omrøring, skru så ned for varmen og læg låg på panden. Lad det simre i 30-40 min Imens koges risene efter anvisningerne på pakken. Server det hele sammen og pynt med nødder og koriander Velbekommme. Samlet tid
Går godt til
Fremgangsmetode
Flere lækkerier til dig