Skip to main content

Kyllingekebab i airfryer

Det er nok ikke helt den slags kyllingekebab du tænker på, men det er en idé ud fra hvordan man kunne lave det nemmere og med masser af smag. Så en form for kyllingefrikadelle, man kan skære tyndt og stege sprødt.

Samlet tid
1 time
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 2 servering(er)

  • 400 gr.
    Hakket kyllingekød
  • 1 stk.
    Æg
  • 1 stk.
    Garam Masala
  • 1 tsk.
    Cayennepeber
  • 1 tsk.
    Fint salt
  • 2 spsk.
    Hvedemel
  • 2 spsk.
    Rapsolie til stegning

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    10 min.
  • Tilberedningstid
    50 min.

Fremgangsmetode

  1. Find en skål og put alle ingredienserne i, undtagen olien, og rør det hele godt sammen.

  2. Når det hele er rørt sammen, formes det som et lille farsbrød ( som en pølse ) og sættes på bagepapir i airfyeren. Har du ikke en airfryer kan det også gøres i almindelig ovn med varmluft.

  3. Bag den nu ved 180 grader i 30 minutter.

  4. Når den er bagt skal den lige stå i 5 minutter og sætte sig. Herefter skæres den i så tynde skiver som muligt.

  5. Varm en pande op med olien og steg skiverne til de bliver sprøde.

  6. Når skiverne er sprøde er de klar til servering – her kan vi anbefale at putte det i en tortilla pandekage med noget salat, kål, dressing og friske tomater.

    Velbekomme!

Går godt til