Skip to main content

Løgtærte m. asparges

Denne løgtærte er både enkel og elegant – perfekt til forårsfrokosten, picnic eller en let aftensmad.

Samlet tid
45 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 5 servering(er)

  • 3 store
    Løg
  • 4-5 stk.
    Asparges
  • 4 stk.
    Æg
  • 30 gr.
    Mel
  • 10 gr.
    Chicken powder el. Bouilon
  • 2 fed
    Hvidløg
  • 100 gr.
    Peber cheddar el. alm.
  • 1/2 spsk.
    Salt
  • 1/2 dl.
    Mælk
  • 1 stk.
    Tærtebund

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    10 min
  • Tilberedningstid
    35 min

Fremgangsmetode

  1. Tænd ovnen på 200 gr.

  2. Skræl og snit løgene fint og kom dem i en skål.

  3. Riv hvidløgene og osten og kom det op i løgene sammen med de resterende ingredienser.

  4. Rør det hele godt sammen. Det skal hænge sammen når man røre i det, men stadig kunne flyde ud.

  5. Kom tærtebunden i en form.

  6. Kom fyldet i dejen.

  7. Skyld og halver aspargesene og kom dem på toppen af tærten.

  8. Bag tærten i 35.

  9. Server den varm og gerne med en frisk salat.

  10. Velbekomme.

Går godt til