Skip to main content

Miso-deller m. wasabi og sesam.

Det er vidst det man kan kalde fusionskøkken; den klassiske frikadelle men så er der miso, sesam og wasabi i. Smagen er dyb og fyldig og så går den godt både med ris og eller kartofler til.

Samlet tid
45 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 5 servering(er)

  • 400 gr.
    Hakketsvinekød
  • 1/2 dl.
    Havregryn
  • 2 stk.
    Æg
  • 2 spsk.
    Miso
  • 4 spsk.
    Sesam
  • 1 stort
    Løg
  • 1 spsk.
    Wasabi
  • 1 tsk.
    Salt
  • 1 spsk.
    Friskkværnet peber

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    15 min
  • Tilberedningstid
    30 min

Går godt til

Fremgangsmetode

  1. Hak løgene fint og kom det i en skål sammen med alle de andre ingredienser.

  2. Varm en pande op, på middelvarme, med fedt stof, gerne en blanding af smør og olie.

  3. Form dem til deller og steg dem til de er færdige.

  4. Server det til noget asiatisk eller for eksempel en klassisk kombi af stuvet hvidkål og kartorfler.

  5. Velbekomme.

Går godt til