Mjødglaseret gulerødder m. en creme på græskyoghurt
Den søde glaseret gulerod bliver komplimenteret af den sylige creme. Det er fantastisk tilbehør til næsten alle retter.
Ingredienser til 4 servering(er)
Vavrm en pande op med smør, laurbærblade, hvidløg og olie ved middelvarme. Imens skrælles gulerødderne og halves. Kom dem på panden med den flade side nedad og lad dem blive brunet. Imens laves cremen. Kom græskyoghurt, revet hvidløg og parmesam, salt og peber i en skål og rør det godt rund. Når de har fået farve, tilsættes sukker og Mjød, og lad det koge ind til en sirup. Sluk for blusset inden siruppen bliver for tyk, den må gerne have 4-5 efterdryp på fra en ske. Tag gulerødderne og skær dem i skykker og placer dem på cremen og hæld siruppen over grulerødderne. Server det lunt. Velbekomme. Samlet tid
Går godt til
Fremgangsmetode
Flere lækkerier til dig