Ingredienser til 4 servering(er)
- 4-5 storeGulerødder
- 30 gr.Smør
- 2 spsk.Olie
- 2 stk.Laurbærblade
- 4 fedHvidløg
- 1 spsk.Sukker
- 1 dl.Mjød
- Cremen
- 3 spsk.Græskyoghurt 10%
- 1 fedHvidløg
- 30 gr.Parmesan
- smag til medSalt og Friskkværnet peber
Samlet tid
-
Forberedelsestid5 min
-
Tilberedningstid30 min
Går godt til
Fremgangsmetode
-
Vavrm en pande op med smør, laurbærblade, hvidløg og olie ved middelvarme.
-
Imens skrælles gulerødderne og halves.
-
Kom dem på panden med den flade side nedad og lad dem blive brunet.
-
Imens laves cremen.
-
Kom græskyoghurt, revet hvidløg og parmesam, salt og peber i en skål og rør det godt rund.
-
Når de har fået farve, tilsættes sukker og Mjød, og lad det koge ind til en sirup.
-
Sluk for blusset inden siruppen bliver for tyk, den må gerne have 4-5 efterdryp på fra en ske.
-
Tag gulerødderne og skær dem i skykker og placer dem på cremen og hæld siruppen over grulerødderne.
-
Server det lunt.
-
Velbekomme.
Går godt til