Nakkekamsrulle med Zaatar og flødeost
Ingredienser til 6+ servering(er)
Tænd ovnen på 150 grader. Snit løget fint og hak hvidløget i tern. Skær kødet til så det er lige højt i begge ender, ligesom en tønde . Start derefter med at lave et lille snit i den “runde” side ca. 1-1,5 cm ned i kødet. Drej da kniven og forsæt med at skære kødet i en spiral. Således ender man langt flad stykke kød. Smør smøreost på, og drys med salt, peber, hvidløg og løg. Rul kødet sammen til en roulade, og bind den sammen med kødsnor. Smør sennep på hele ydersiden og drys den med Zaatar. Kom den i et ildfast fad og kom den i ovnen, gerne med damp. hvis ovnen ikke har dampfunktion, kan man fylde en bradepande med vand og stille den i bunden. Efter 2 timer og 30 min. tages den ud af ovnen. Lad den hvile i 10-15 min. inden snorene klippes og den skæres ud. Velbekomme. Samlet tid
Fremgangsmetode