Skip to main content

Okonomiyaki m. Savoy- og rød-kål

Det er en japansk kål- pandekage/omelet, den kan nødes for sig selv, men det er også fantastisk som tilbehør.

Samlet tid
40 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 4 servering(er)

  • 300 gr.
    Savoykål
  • 200 gr.
    Rødkål
  • 3-4 stk.
    Forårsløg
  • 100 gr.
    Pankorasp
  • 1.5 spsk.
    Salt
  • 8 stk.
    M/L Æg

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    10 min
  • Tilberedningstid
    30 min

Går godt til

Fremgangsmetode

  1. Skær kålen fint og kom det i en stor skål.

  2. Pisk æggende og kom dem op i kålen sammen med resten af ingredienserne.

  3. Bland det hele rigtig godt sammen.

  4. Lad det stå i 10 min.

  5. Varm en pande op med olie på. En pandekage pande er helt perfekt til formålet.

  6. Tag en klump kål og læg den på panden og tryk den flad.

  7. Vend okonomiyakien når den er brunet på bagsiden.

  8. Server evt. den med sriracha, noritang og sesam.

  9. Velbekomme.

Går godt til