
Okonomiyaki m. Savoy- og rød-kål
Det er en japansk kål- pandekage/omelet, den kan nødes for sig selv, men det er også fantastisk som tilbehør.
Samlet tid
40 min
Sværhedsgrad
Nem
Ingredienser til 4 servering(er)
Skær kålen fint og kom det i en stor skål. Pisk æggende og kom dem op i kålen sammen med resten af ingredienserne. Bland det hele rigtig godt sammen. Lad det stå i 10 min. Varm en pande op med olie på. En pandekage pande er helt perfekt til formålet. Tag en klump kål og læg den på panden og tryk den flad. Vend okonomiyakien når den er brunet på bagsiden. Server evt. den med sriracha, noritang og sesam. Velbekomme.300 gr.Savoykål200 gr.Rødkål3-4 stk.Forårsløg100 gr.Pankorasp1.5 spsk.Salt8 stk.M/L Æg Samlet tid
Forberedelsestid10 minTilberedningstid30 min Går godt til
Fremgangsmetode
Går godt til