Ingredienser til 12 servering(er)
Tænd ovnen på 175 gr. Knus kiksede, gerne i en blender eller food processor eller bare med fingrene. Smelt smøret og rør det sammen med kiksene, til alt er fedtet ind med smør. Kom kiksemassen i springformen, og tryk den flad og pæn med et glas. Bag den derefter i 10 min. Tag den ud og lad den køle af imens flødeosten laves. Kom husblasten i koldt vand og lad det trække i 10 min. Imens piskes flødeost, flormelis og limeskal sammen i en skål. I en anden skål piskes fløden til blødt flødeskum. Tag husblasten op af vanden uden at tørre det eller dryppe af, og læg det i en lille gryde. Smelt husblasten ved lav varme. Når det er smelt blandet en 1/3 af fløde skummen i og derefter blande det hele sammen. Pulveriser/kun oreos og blan det i flødeostecremem. Kom cremen i spingformen og stil det hele på køl i 2 timer. Nyd den i godt selvskab. Velbekomme. Samlet tid
Fremgangsmetode