
Pære belle Helene
Klassisk Pære Belle Helene med et nordisk twist — mjødsyltet pære, silkeblød chokolade og vaniljeis. En simpel, men forførende dessert, der smager af hygge og forkælelse!
Ingredienser til 5-6 servering(er)
Kom mjød, vand og sukker i en gryde og bring det i kog. Imens skrælles pærene, skæres flade i bunden og udstenet fra bunden. Kom dem op i den kogene lage, og skru ned således at det simre, og lad det simre i 5 min. Sluk for varmen, og kom det på et glas, eller lad det stå i gryden for at køle ned og trække. Kom fløden i en lille gryde og bring der op til kogepunktet. Imens skæres chokoladen i små stykker og kommes op i en skål. Hæld den varme fløde over chokoladen og rør det til det er ensartet og glas. Anret det med 1 klump is, 1 pære og chokoladesovs og evt. nøddedrys. Velbekomme. Samlet tid
Fremgangsmetode