
Pandekager med soltørret tomater og rejeostecreme
De kan nydes både som fingermadder, tilbehør eller være selve hovede retten – med lidt tilbehør til.
Samlet tid
45 min
Sværhedsgrad
Nem
Ingredienser til 4 servering(er)
- Pandekagen
- 300 gr.Mælk
- 150 gr.Mel
- 90 gr.Soltørret tomat i olie
- 3 stk.Æg
- 1 tsk.bagepulver
- 3 spsk.Olie fra tomaterne.
- 1/2 tsk.Salt
- Rejeostecreme
- 150 gr.Rejer
- 200 gr.Neutral smøreost
- 1 fedHvidløg
- 1 spsk.Friskkværnet peber
Samlet tid
-
Forberedelsestid10 min
-
Tilberedningstid30 min
Fremgangsmetode
-
Kom alle ingredienser til pandekagen i en skål og pisk det godt sammen.
-
Varm en pande til middelvarme og steg pandekagerne.
-
Imens pandekagerne køler af laves rejeostecremen
-
Kom alle ingredienserne i en skål. Husk at riv/press hvidløget, dog kombinere det hele.
-
Smør et lag ostecreme på en pandekage og rul den sammen.
-
Fortsæt til der ikke er mere ostecreme.
-
Skær rullerne ud i mundrette størrelser.
-
Velbekomme.
Går godt til