Skip to main content

Panerede blomkålsdeller m. kikærter (vegansk)

De kan formes lige efter behov, og derfor kan de også bruges til næsten alt, for eksempel alternativ til falaffel, schnitzel og karbonader.

Samlet tid
45 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 5-7 servering(er)

  • 450 gr.
    Blomkål
  • 230 gr.
    Kikærter
  • 350 gr.
    Havregryn
  • 1 spsk.
    Dijon sennep
  • 1 spsk.
    Tomat puree
  • 1 spsk.
    Salt
  • 1 spsk.
    friskkværnet peber
  • 1 spsk.
    Spidskommen
  • 2 fed
    Revet hvidløg
  • 1 spsk.
    Sirup
  • Panering
  • 1 dåse
    Kokosmælk
  • 1 spsk.
    Tomat pure el. Gochujang
  • 1 spsk.
    Dijon sennep
  • 100-150 gr.
    Knuste Cornflakes
  • 150 gr.
    Mel

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    10 min
  • Tilberedningstid
    35 min

Fremgangsmetode

  1. Rens blomkålen og kom det i en gryde med vand og kog det mørt.

  2. Når kålen er mør moses den sammen med sennep, tomat puré og kikærter.

  3. Kom derefter de restende ingredienser i  og bland det godt sammen til i fars.

  4. Lad den stå i ca. 15 min.

  5. Forbered de 3 paneringsstationer.

  6. Bland kokosmælk, tomatpure/gochujang og sennep i en skål, mel i en anden og knuste cornflakes i en trejde.

  7. Varm en pande op med olie.

  8. Form farsen til det det formå du ønsker og kom den først i mel –> kokosmælk–>Cornflakes og derefter i panden.

  9. Steg dem sprøde.

  10. Velbekomme.

Går godt til