Skip to main content

Paneret kotelet sandwich

Kan det blive frækkere? Måske, men den her kan altså også noget! Lækker sprødhed, frisk salat og god smag fra både kotelet og sriracha sauce.

Samlet tid
20 min.
Sværhedsgrad
Mellem

Ingredienser til 2 servering(er)

  • PANERING
  • 1 dl.
    Hvedemel
  • 2 tsk.
    Fint salt
  • 1 tsk.
    Friskkværnet peber
  • 2 stk.
    Æg
  • 1 dl.
    Pankorasp
  • KØD & SANDWICH
  • 4 stk.
    Svinekoteletter
  • 2 stk.
    Sandwichbrød
  • 1 spsk.
    Hellmanns mayo
  • 1 tsk.
    Sriracha chili sauce
  • 1 hoved
    Salat
  • STEGNING
  • 1 dl.
    Solsikkeolie

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    5 min.
  • Tilberedningstid
    15 min.

Fremgangsmetode

  1. Start med at lave en paneringsstation, så 1 tallerken med mel, salt og peber, 1 tallerken med æggene pisket og 1 tallerken med pankorasp.

  2. Dyp nu koteletterne i først mel, så æg og så i panko så det dækker hele koteletten.

  3. Varm en pande op med olie og sørg for at den er godt varm, men ikke på max, for så brænder du panko raspen af. Så 7 ud af 9.

  4. Steg dem til de er gyldenbrune på begge sider og overfør dem til fedtsugende papir og lad dem hvile i 2-3 minutter.

  5. Skær nu sandwichbrødet over på langs og smør det med mayo på bunden, sriracha på toppen og tilsæt dine panerede koteletter samt salat og så er vi klar til at spise!

  6. Velbekomme!

Går godt til