
Panna cotta m. Mjødkrameliseret cashewnødder og frugt
Lækker og cremet panna cotta toppet med mjødkaramelliserede cashewnødder – nemt at lave og helt uimodståeligt! En perfekt dessert til at forkæle både dig selv og gæsterne.
Ingredienser til 5 servering(er)
Flæk vaniljestangen og skrab frøene ud. Kom sukker, vaniljefrøene og stangen op i en gryde sammen med fløden. Bring gryden i kog ved lav varme. Imens kommes husblassen i en skål med koldt vand. Find 5 kopper/glas frem. Når fløden koger slukkes der for varmen og gryden tages af komfuret. Tag husblassen op af vandet og klem lidt vand fra, og kom det op i gryden med fløde. Rør husblassen ud i den varme fløde. Fordel nu fløden ligeligt i de 5 kopper/glas og dæk dem til med husholdningsfilm eller et låg. Kom dem på køl i 4 timer. De kan sagtens laves dagen før de skal serveres. Kom salt og sukker på en pande, og smelt sukkeret til at det har en mørk farve, uden at det lugter brændt. Kom da mjød og nødder i panden og lad det koge ind til en karamel. Hæld de karamelliserede nødder ud på et stykke bagepapir, og lad det køle helt ned inden det skæres i mindre stykker. Skær lide frugt ud i små stykker. Pynt panna cottaen med nødder og frugt inden servering. Velbekomme. Samlet tid
Fremgangsmetode