Skip to main content

Pão de queijo – Brasiliensk ostebolle

Pão de queijo er en brasiliansk snack, der er sprød udenpå og blød og luftig indeni. Den har en mild, salt ostesmag, typisk fra mozzarella eller minas queijo, og en let, elastisk konsistens takket være kassavamel. Glutenfri og perfekt som snack eller til morgenmad. Serveres bedst friskbagte for den bedste smagsoplevelse.

Samlet tid
Sværhedsgrad
Nem

  • 400 gr.
    Tiapocamel
  • 3 stk.
    Æg
  • 240 ml.
    Solsikkeolie
  • 240 ml.
    Mælk
  • 8 gr.
    Salt
  • 200 gr.
    Mozzarella

Samlet tid

Fremgangsmetode

  1. Tænd ovnen på 200 grader.

  2. Kom alle ingredienserne, UNDTAGEN osten, i en foodprocesser/blender og blend det godt sammen.

  3. Riv mozzarellaen i stykker og kom det i Pulser et par gange med maskinen så osten bliver Lidt finerer delt og fordelt.

  4. Tag en muffinform og oliere den godt, og kom Pão de queijo dejen i formene og stil den i ovenen.

  5. Bag dem i ca. 25 min.

  6. Server dem varme.

  7. Velbekomme.

Går godt til