Skip to main content

Pasta med mørbrad

Jeg havde rester tilbage fra da jeg lavede mørbradgryde, så hvorfor ikke lave en pastaret ud af det? Det blev en simpel, men lækker ret!

Samlet tid
20 min.
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 2 servering(er)

  • 1 stk.
    Svinemørbrad
  • 1 spsk.
    Olivenolie
  • 70 gr.
    Tomatpuré
  • 1 spsk.
    Tørret oregano
  • 200 gr.
    Tørret spaghetti
  • smag til med
    Salt
  • smag til med
    Peber
  • BOUILLON
  • 5 dl.
    Kogende vand
  • 2 stk.
    Grøntsagsterninger

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    5 min.
  • Tilberedningstid
    15 min.

Fremgangsmetode

  1. Sæt en gryde med vand i kog, og kog spaghettien efter pakkens anvisning

  2. Skær mørbraden ud i tern af ca. 2x2x2 cm.

  3. Tag en dyb pande og varm den op med olivenolien.

  4. Når panden er varm, tilsættes mørbraden og brunes af.

  5. Når mørbraden er gennemstegt og brunet af, tilsættes tomatpuré og røres godt rundt i kødet.

  6. Lav en bouillon af kogende vand og grøntsagsterninger.

  7. Hæld bouillonen over kødet og rør det hele godt sammen.

  8. Tilsæt oregano og smag til med salt og peber.

  9. Hvis “saucen” er for våd, skal den lige koges lidt mere ind. Når den er tykkere, er den klar til servering.

  10. Hæld spaghettien i en tallerken og øs kødet ud over – riv eventuelt lidt parmesan over, det er virkelig lækkert!

Går godt til