
Pasta med mørbrad
Jeg havde rester tilbage fra da jeg lavede mørbradgryde, så hvorfor ikke lave en pastaret ud af det? Det blev en simpel, men lækker ret!
Ingredienser til 2 servering(er)
- 1 stk.Svinemørbrad
- 1 spsk.Olivenolie
- 70 gr.Tomatpuré
- 1 spsk.Tørret oregano
- 200 gr.Tørret spaghetti
- smag til medSalt
- smag til medPeber
- BOUILLON
- 5 dl.Kogende vand
- 2 stk.Grøntsagsterninger
Samlet tid
-
Forberedelsestid5 min.
-
Tilberedningstid15 min.
Fremgangsmetode
-
Sæt en gryde med vand i kog, og kog spaghettien efter pakkens anvisning
-
Skær mørbraden ud i tern af ca. 2x2x2 cm.
-
Tag en dyb pande og varm den op med olivenolien.
-
Når panden er varm, tilsættes mørbraden og brunes af.
-
Når mørbraden er gennemstegt og brunet af, tilsættes tomatpuré og røres godt rundt i kødet.
-
Lav en bouillon af kogende vand og grøntsagsterninger.
-
Hæld bouillonen over kødet og rør det hele godt sammen.
-
Tilsæt oregano og smag til med salt og peber.
-
Hvis “saucen” er for våd, skal den lige koges lidt mere ind. Når den er tykkere, er den klar til servering.
-
Hæld spaghettien i en tallerken og øs kødet ud over – riv eventuelt lidt parmesan over, det er virkelig lækkert!