Skip to main content

Spicy honey Tigerreje salat

Rejer er lækre i sig selv, men når man lige giver dem lidt cayennepeber og honning, så er det en helt anden og super lækker oplevelse!

Samlet tid
10 min.
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 2 servering(er)

  • 600 gr.
    Tigerrejer
  • 1 spsk.
    Honning
  • 20 gr.
    Soya sauce
  • 2 tsk.
    Cayennepeber
  • 1 spsk.
    Olie til stegning
  • 2 håndfuld
    Blandet salat

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    5 min.
  • Tilberedningstid
    5 min.

Fremgangsmetode

  1. Hvis rejerne er frosne, så start med at tø dem op.

  2. Når rejerne er tøet så start en pande op og lad den blive godt varm og tilsæt olie.

  3. Imens panden varmer op, kan du lave “marinaden”, det er bare at blande honning, cayennepeber og soya sammen i en skål og rør det godt sammen.

  4. Læg rejerne ned i panden, så de ligger frit uden at røre hinanden og brun dem af på begge sider – det tager ca. 30 sekunder pr. side.

  5. Når rejerne er brunet af hældes marinaden ud over og de steges videre i 1-2 minutter.

  6. Tag en tallerken og læg salaten ud på tallerkenen og placer rejerne på toppen af salaten.

  7. Så er vi klar til at spise – velbekomme!

Går godt til