Skip to main content

Varm pærecider med rom

Hvad er den bedste måde at starte efteråret på? Jo, det er da en varm pærecider med rom, og så lidt flødeskum.

Samlet tid
30 min.
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 2 servering(er)

  • 500 ml.
    Pærecider uden alkohol
  • 2 stk.
    Kanelstænger
  • 8 cl.
    Mørk rom

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    0 min.
  • Tilberedningstid
    30 min

Fremgangsmetode

  1. Start med at varme en lille gryde op med pærecideren, den skal ikke koge, men varmes godt op.

  2. Tilsæt kanelstængerne til cideren og lad den give smag – lad det varme i ca. 20 minutter.

  3. Tag 2 høje glas og tilsæt 4 cl. rom i hver

  4. Når cideren er varmet op, hældes den på glassene og kanelstængerne fordeles ligeledes i hvert glas.

  5. Pynt eventuelt med flødeskum og kanelsukker – det er ret lækkert.

Går godt til