Pulled pork kroketter
Kroketter med pulled pork er en fortryllende kombination af sprød ydre og saftigt, smagfuldt fyld. Disse kroketter starter med mørt, langsomt tilberedt pulled pork, som er rig på smag fra en blanding af krydderier og urter.
Kroketter med pulled pork er en fortryllende kombination af sprød ydre og saftigt, smagfuldt fyld. Disse kroketter starter med mørt, langsomt tilberedt pulled pork, som er rig på smag fra en blanding af krydderier og urter.
kimchi og gochujang er to fantastiske smage, og i denne kombination i marinade løfter det simpelthen, hvert stykke kylling til helt nye højder.
Det at panere ting føles lidt uartigt, men ikke desto mindre er det tit og ofte bare mega lækkert. Og her er det ikke undtagelsen, Paneret aubergine smager fantastisk og kan bruges til mange retter og tilbehør.
En lækker og lidt spicy burger, som et godt alternativ til burgeren vi alle kender.
Der kan gå mange snakke på om det hedder karbonader eller krebinetter, og nogle mener at det er egnsbestemt, hvor andre siger “Det har vi bare altid kaldt det i min familie”. Det er efterhånden også blevet til det, at man kalder det hvad man gør i sin familie, og jeg er faktisk selv usikker på hvad der er det rigtige.
Forvirringen er så stor, så jeg vil gerne linke til denne artikel fra Coop, som handler om lige præcis denne snak.
https://opskrifter.coop.dk/artikler/hvad-er-forskellen-paa-karbonader-og-krebinetter
Eller bare farsbrød, men dette farsbrød er lavet, for at ære og minde den store Meat Loaf, som tog engangsbilletten d. 20.01.22.
Marvin Lee Aday; September 27, 1947 – Januar 20, 2022