Skip to main content

Velkommen til ØL I MAD!

Vi er Kim og Mark, grundlæggerne af madbloggen Madhalla, og vi er begejstrede for at kunne tage dig med på en spændende, velsmagende og humlerig rejse. Det hele begyndte, da vi mødtes på metalfestivalen Copenhell, hvor vi hurtigt indså, at vi delte en passion for mad og øl. Hvem kunne have forudset, at vores skæbne ville blive forseglet i moshpitten? Siden vi startede Madhalla i 2021 har vi bevist interessen for øl, ved at brygge en Brunsviger Stout sammen med bryggeriet Refsvindinge. Så det er ikke kun ØL I MAD, men også MAD I ØL, som vi i Madhalla udforsker sammen.

I denne kogebog har vi samlet 25 fantastiske opskrifter, der alle har én ting til fælles: ØL!

Vi har arbejdet tæt sammen med fem fantastiske bryggerier – Skands, Kasper Brew, Beer By Andersen, Refsvindinge og Ø-bryg – for at bringe dig et væld af lækre retter, der spænder fra forretter til desserter, alle med et humlet twist.

Men vent, der er mere!

Vi vil ikke kun lære dig at lave mad med øl, men også hvordan du kan gøre det sjovt og interessant.

Forbered dig på at blive overrasket og inspireret, når du opdager, hvordan øl kan forvandle traditionelle retter til noget helt nyt og spændende. Fra en gang lækker efterårshygge med svinekæber til en himmelsk brownie med en dyb smag af mørkt øl og videre til en forfriskning i form af en iskold granité, er der noget for enhver smag i denne kogebog.

Vi har sørget for, at hver opskrift er let at følge og underholdende at lave, så du kan nyde processen lige så meget som resultatet. Og hvem ved? Måske tager du dig selv stå at tænke, “det var lige godt satans”, når du opdager, hvordan øl kan bringe en helt ny dimension til din madlavning.

Så tag dit yndlingsforklæde på, åben en øl – eller 3, og lad os tage dig med på et humlet, gastronomisk eventyr, der vil få dine smagsløg til at rocke lige så hårdt som vi gjorde, da vi mødte hinanden på Copenhell.

Velbekomme!

OPSKRIFT FRA BOGEN