Skip to main content

Mexican Salsa Verde

En mexicansk salsa verde er virkelig noget særligt. Forestil dig en sauce lavet af saftige, friske grønne tomatillos, der ligner en stor drue og har en lækker syrlig smag. Vi krydrer det op med grøn chili for at give hele molevitten et spark. Og så har vi frisk koriander, der bare oser af friskhed, for at balancere chiliens varme. Det er simpelthen en fryd for smagsløgene!

Hvis du ikke kan skaffe friske tomatillos, kan de også findes på dåse her: https://mexicanheart.dk/produkt/tomatillos-790-gram/

Samlet tid
10 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 4 servering(er)

  • 12-14 stk.
    Tomatillos
  • 2 stk.
    Grøn chili
  • 2 fed
    Hvidløg
  • 1 bundt
    Koriander
  • smag til med
    Salt
  • smag til med
    Friskkværnet peber

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    2 min
  • Tilberedningstid
    8 min

Fremgangsmetode

  1. Skær toppen af chilierne og hæld så dem, tomatillos og hvidløg ned i en gryde med kogende vand, og kog det tomatillos’erne er møre.

  2. Når de er møre, tages de op af vandet, sammen med chili og hvidløg og puttes i en blender – det gør ikke noget hvis der kommer lidt af kogevandet med.

  3. Tilsæt så koriander og blend så det hele til en lækker sauce. Husk at smage til med salt og peber, når det er blendet.

  4. Nu er den klar til servering i enten nogle tacos eller som dip til dine nachos chips – der er masser af muligheder med denne grønne sauce.

Går godt til