Skip to main content

Rød pesto ( vegansk )

Rød pesto har en lækker og frisk smag af soltørrede tomater, hvidløg og peberfrugt. Den kan bruges i pastaretter, sandwiches eller bare smurt på et ristet stykke surdejsbrød! Uanset hvad, er det en lækker tilføjelse til så mange forskellige ting!

Samlet tid
5 min.
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 4 servering(er)

  • 1 stk.
    Rød peberfrugt
  • 150 gr.
    Soltørrede tomater
  • 60 gr.
    Solsikkekerner
  • 2 fed
    Hvidløg
  • 50 gr.
    Olivenolie
  • smag til med
    Salt
  • smag til med
    Peber
  • smag til med
    Citronsaft

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    4 min.
  • Tilberedningstid
    1 min.

Fremgangsmetode

  1. Skær peberfrugten i tern, så den er nemmere at blende.

  2. Put peberfrugt, hvidløg, soltørrede tomater, hvidløg, solsikkekerner og olivenolie i en minihakker eller blender ( alt efter hvad du har af redskaber ) og blend det hele til en homogen masse.

  3. Smag til med salt, peber og citronsaft – så den smager som du ønsker det.

  4. Velbekomme – nyd den gerne på et ristet stykke brød, det er virkelig det hele værd!

Går godt til