Ingredienser til 5 servering(er)
Skræl gulerødder og kartofler og kom dem i en gryde med vand, Kog lidt vand og hæld dem over de frosne ærter i en skål. Bring gryden i kog, og lad det koge i 15- 20 min alt efter kartoffelstørrelsen. Imens steges Schnitzlerne. Varm en pande op med rigeligt smør og olie. Tag 4 fade/tallerkner og kom mælk i tallerken nr. 1, mel, salt og peber i 2’ern, æg i 3’ern og rasp i 4’ern. Pisk æggene i tallerknen. Dyp schnitzlerne i tallerken 1-4, giv dem et tryk ned i raspen inden du kommer dem på panden. Steg dem i ca. 4 min på hver side. Når de er færdige, komme der 15o gr. smør på panden og brunes. Server det hele sammen med ansjoser, revet peberrod, citron og kapers. Velbekomme. Samlet tid
Fremgangsmetode
Flere lækkerier til dig