Skip to main content

Bagte rodfrugter

Samlet tid
50 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 5 servering(er)

  • 1 kg.
    Blandet rodfrugter
  • 1 dl.
    Olivenolie
  • 1 spsk.
    Friskkværnet peber
  • 1 tsk.
    Salt
  • 3 fed
    Hvidløg
  • evt. krydreurter
  • Vand til kogning
  • 5 l.
    Vand
  • 50 gr.
    salt.

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    15 min
  • Tilberedningstid
    35 min

Går godt til

Fremgangsmetode

  1. Tænd ovnen på 210 grader varmluft, og bring en gryde med vand i kog.

  2. Imens renses rodfrugterne, og skæres i cirka samme størrelse.

  3. Kom rodfrugterne i det kogende vand, og kog dem i 5 min.

  4. Imens blandes olie og knust hvidløg.

  5. Efter kogning kommes rodfrugterne i en bradepande sammen ned olie, salt og peber.

  6. Bland det godt sammen.

  7. Stil bradepanden i ovnen i ca 35 minutter.

  8. De går godt sammen med en god sovs.

  9. Velbekomme.

Går godt til