Friske forårsruller
Eller rispapir med fyld, og det kan være alt slags fyld.
Ingredienser til 1 – så mange du orker. servering(er)
Lav forårsrullerne først. Kog æggene. Riv hvidløg ned i en skål, og kom sukker, fiskesovs og citronsaft i samme skål og bland det godt. Skær alle grønsager i tynde strimler, og kom det på et fad. Lav en skål med Vand og tag den med hen til spisebordet, sammen med alle de andre ting. Dyp et stykke rispapir og kom det fyld i som du syntes er lækkert, og rul den sammen, det er samme rulle teknik som man bruger til alm. forårsruller. Rispapirsrullerne nydes en ad gangen. Velbekomme. Man kan komme hvad som helst i en frisk forårsrulle. Så selvom det kan virke omstændigt, så kan en omgang ris fra dagen før sammen med kogte æg og lidt grønt række utroligt langt. Og på denne måde også være en hurtigt løsning i en travl hverdag. Samlet tid
Fremgangsmetode
Noter