
Friske forårsruller
Eller rispapir med fyld, og det kan være alt slags fyld.
Samlet tid
10-120 min
Sværhedsgrad
Nem
Ingredienser til 1 – så mange du orker. servering(er)
- 1 pakkeRispapir
- 200 gr.Nudler el. Ris
- 1/2 stk.Salathoved
- 1 stk.Gulerod
- 1/2 stk.Agurk
- 5 stk.Æg
- 10 stk.Forårsruller
- Sovs
- 1 spsk.Citronsaft
- 2 spsk.Fiskesovs
- 1 fedHvidløg
- 1 tsk.Sukker
- Evt
- Friske koriander
- Thai basilikum
- Soja
Samlet tid
-
Forberedelsestid10 – 90 min.
-
Tilberedningstid10-30min
Fremgangsmetode
-
Lav forårsrullerne først.
-
Kog æggene.
-
Riv hvidløg ned i en skål, og kom sukker, fiskesovs og citronsaft i samme skål og bland det godt.
-
Skær alle grønsager i tynde strimler, og kom det på et fad.
-
Lav en skål med Vand og tag den med hen til spisebordet, sammen med alle de andre ting.
-
Dyp et stykke rispapir og kom det fyld i som du syntes er lækkert, og rul den sammen, det er samme rulle teknik som man bruger til alm. forårsruller.
-
Rispapirsrullerne nydes en ad gangen.
-
Velbekomme.
Går godt til