Laks m. manfredine og spinat
Den ret er hurtig og den er lækker.
Ingredienser til 5 servering(er)
Tænd ovnen på 210 grader varmluft og bring en stor gryde med godt saltet vand i kog. Rens laksen og læg den i et ildfast fad sammen med olie, salt, peber og 5 fed hvidløg. Dæk fadet til med staniol, som er perforeret med små huller og stil det i ovnen i 25 min. Snit et løg i tern og et i tynde skiver og skær gulerødderne ud i julienne og kvas 2-3 hvidløg. Kom lidt olie i en sauterpande og kom løg og hvidløg med i. Steg løgene klare og kom julliene gulerødderne i. Tilsæt fløde og bouillonterningen og kog fløden op. Kom pastaen i den store gryde med vand og kog dem efter anvisningen på pakken. Når fløde er reduceret til det tilsættes spinaten. Smag til med salt, peber og sukker. Hæld vandet fra pastaen og tag fisken ud af ovnen. Kombiner det hele i gryden med pasta og server det varmt sammen med friske tomater. Velbekomme. Samlet tid
Fremgangsmetode