Skip to main content

Laks m. manfredine og spinat

Den ret er hurtig og den er lækker.

Samlet tid
35 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 5 servering(er)

  • 500 gr.
    Manfredine
  • 600 gr.
    Laks
  • 350 ml.
    Fløde
  • 300 gr.
    Baby spinat
  • 250 gr.
    Tomater
  • 2 stk.
    Løg
  • 8 fed
    Hvidløg
  • 2 store
    Gulerødder
  • 1 stk.
    Grønsagsbouillon
  • Olie til stegning

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    5 min
  • Tilberedningstid
    30 min

Fremgangsmetode

  1. Tænd ovnen på 210 grader varmluft og bring en stor gryde med godt saltet vand i kog.

  2. Rens laksen og læg den i et ildfast fad sammen med olie, salt, peber og 5 fed hvidløg.

  3. Dæk fadet til med staniol, som er perforeret med små huller og stil det i ovnen i 25 min.

  4. Snit et løg i tern og et i tynde skiver og skær gulerødderne ud i julienne og kvas 2-3 hvidløg.

  5. Kom lidt olie i en sauterpande og kom løg og hvidløg med i.

  6. Steg løgene klare og kom julliene gulerødderne i.

  7. Tilsæt fløde og bouillonterningen og kog fløden op.

  8. Kom pastaen i den store gryde med vand og kog dem efter anvisningen på pakken.

  9. Når fløde er reduceret til det tilsættes spinaten.

  10. Smag til med salt, peber og sukker.

  11. Hæld vandet fra pastaen og tag fisken ud af ovnen.

  12. Kombiner det hele i gryden med pasta og server det varmt sammen med friske tomater.

  13. Velbekomme.

Går godt til