Skip to main content

Meat loaf

Eller bare farsbrød, men dette farsbrød er lavet, for at ære og minde den store Meat Loaf, som tog engangsbilletten d. 20.01.22.

Marvin Lee Aday; September 27, 1947 – Januar 20, 2022

https://en.wikipedia.org/wiki/Meat_Loaf

Samlet tid
90 min
Sværhedsgrad
Mellem

Ingredienser til 5 servering(er)

  • 500 gr.
    Hakket oksekød
  • 250 gr.
    Mozerella
  • 100 gr.
    Gulerødder
  • 100 gr.
    Løg
  • 90 gr.
    Æg (ca. 2)
  • 75 gr.
    Rasp
  • 10 gr.
    Hvidløg
  • 10 gr.
    Paprika
  • 10 gr.
    Salt
  • 5 gr.
    Sukker
  • 3 gr.
    Friskkværnet peber
  • 2 gr.
    Røget Paprika
  • 1/2 stk.
    SvineBouillon
  • 1 dl.
    Rasp til at komme uden på.
  • 1/2 dl.
    Mælk
  • 1 stk.
    Æg
  • Olie og smør
    Stegning.

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    45 min
  • Tilberedningstid
    45 min.

Fremgangsmetode

  1. Hak løg og gulerødder groft.

  2. Kom det i en skål sammen med alle ingredienserne undtagen Mozerellaen, og bland det godt sammen.

  3. Spred 4-5 stykker husholdningsfilm ud på bordet.

  4. kom farsen på filmen, ud tryk den ud til en rektangel.

  5. Kom mozerellaen på og rul den godt sammen.

  6. Kom rullen i fryseren i 30 min.

  7. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

  8. Pisk mælk og æg sammen i et langt fad og kom raps i et et andet fad.

  9. Tag farbrødet i og rul det først i mælk og så i rasp.

  10. Smør et ovnfast fad med olie og lidt smør.

  11. Kom den i ovnen i ca. 35 min.

  12. Bon appetit.

Går godt til