Meat loaf

Eller bare farsbrød, men dette farsbrød er lavet, for at ære og minde den store Meat Loaf, som tog engangsbilletten d. 20.01.22.

Marvin Lee Aday; September 27, 1947 – Januar 20, 2022

https://en.wikipedia.org/wiki/Meat_Loaf

Samlet tid
90 min
Sværhedsgrad
Mellem

Ingredienser til 5 servering(er)

  • 500 gr.
    Hakket oksekød
  • 250 gr.
    Mozerella
  • 100 gr.
    Gulerødder
  • 100 gr.
    Løg
  • 90 gr.
    Æg (ca. 2)
  • 75 gr.
    Rasp
  • 10 gr.
    Hvidløg
  • 10 gr.
    Paprika
  • 10 gr.
    Salt
  • 5 gr.
    Sukker
  • 3 gr.
    Friskkværnet peber
  • 2 gr.
    Røget Paprika
  • 1/2 stk.
    SvineBouillon
  • 1 dl.
    Rasp til at komme uden på.
  • 1/2 dl.
    Mælk
  • 1 stk.
    Æg
  • Olie og smør
    Stegning.

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    45 min
  • Tilberedningstid
    45 min.

Fremgangsmetode

  1. Hak løg og gulerødder groft.

  2. Kom det i en skål sammen med alle ingredienserne undtagen Mozerellaen, og bland det godt sammen.

  3. Spred 4-5 stykker husholdningsfilm ud på bordet.

  4. kom farsen på filmen, ud tryk den ud til en rektangel.

  5. Kom mozerellaen på og rul den godt sammen.

  6. Kom rullen i fryseren i 30 min.

  7. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

  8. Pisk mælk og æg sammen i et langt fad og kom raps i et et andet fad.

  9. Tag farbrødet i og rul det først i mælk og så i rasp.

  10. Smør et ovnfast fad med olie og lidt smør.

  11. Kom den i ovnen i ca. 35 min.

  12. Bon appetit.

Går godt til
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomGå til shoppen