
Æggekage med græskar
Æggekager er en god løsning i en travl hverdag, den tager ikke langtid at samle også klare den eller bare sig selv.
Ingredienser til 5 servering(er)
Tænd ovnen på 185 grader. Skær græskar i tern, snit løgene groft og knus hvidløgene. Varm en pande op på middelvarme. Kom græskar, løg, hvidløg, rosmarin, timian og smør i en panden. Kom en 1/2 tsk salt i. I mens skilles æggenehviden fra blommen og kommes i to skåle. Æggehviden piskes stive. Kom salt, peber, revet parmesan, mel og mælk i skålen med æggeblommerne. Pisk det godt sammen, og vend derefter æggehviderne i massen. Sluk for panden. Beklæd et ildfast fad med bagepapir og hæld æggemassen i fadet. Fordel løg og græskar blandingen i det ildfaste fad. Stil fadet i ovnen i ca. 35 min. og æggekagen er klar til servering. Samlet tid
Fremgangsmetode
Flere lækkerier til dig