Skip to main content

Overnight oats m. kaffe og kakao

Man kan jo argumentere for at det nok mere ligner en dessert, hvilket det selvfølgelig og kan bruges til, men når det er sagt så smager det nu rimeligt fint om morgenen.

Samlet tid
12 timer
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 3 servering(er)

  • Grøden
  • 80 gr.
    havregryn
  • 180 ml.
    Mælk
  • 120 ml.
    Stærk kaffe
  • 30 gr.
    Sirup
  • 20 gr.
    Vanillesukker
  • 20 gr.
    Kakaopulver
  • 10 gr.
    Chiafrø
  • knips stk.
    Salt
  • Pynt.
  • 250 gr.
    Græsk yoghurt
  • 30 gr.
    Vanilliesukker
  • Kakaopulver.

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    10 min
  • Tilberedningstid
    Natten over

Fremgangsmetode

  1. Lav en meget stærk kaffe.

  2. Samle alle ingredienserne til grøden en skål.

  3. Stil den på køl til dagen efter.

  4. Dagen efter.

  5. Rør yoghurt og vanilliesukker sammen.

  6. Kom grøden i bunden af lille skål eller glas, og top med yoghurt.

  7. Pynt med lidt kakoapulver.

  8. Velbekomme.

Går godt til