Stærk asiatisk kyllingesuppe
Ingredienser til 4 servering(er)
Snit hvidløg fint Hak forårsløg på tværs i ca. 2 milimeters tykkelse og sorter den lyse ende fra, da det skal steges af først Vask og rens savoykålen og hak 8 blade i små strimler – gem halvdelen til senere Snit svampene i små tern Vask dit spækbræt eller brug et nyt og snit så kyllingen i 1 cm tern Hæld hvidløg, svampe, kål og den lyse del af forårsløgene ned i en stor gryde, gerne 5L eller over, og steg det af i 2-3 minutter i solsikkeolie Riv ingefæren på et rivejern og tilsæt det til grøntsagerne Tilsæt dernæst karrypasta og lad det “stege af” i gryden, så det blander sig med grøntsagerne Tilsæt så kyllingen, og lad den blive gennemstegt Tilsæt soya sauce, oyster sauce, fish sauce, sesamolie og saften fra 1 lime Kom kokosmælk og vand i gryden og lad suppen simre i ca. 10 minutter Tilsæt så det resterende kål og forårsløg til suppen, så du har et friskt element og server suppen i en skål eller meget dyb tallerken Man kan eventuelt hakke lidt peanuts og smide i suppen for at få lidt knas også Pynt med koriander, hvis du er til det 😉 Samlet tid
Fremgangsmetode