Skip to main content

Pandekager med soltørret tomater og rejeostecreme

De kan nydes både som fingermadder, tilbehør eller være selve hovede retten – med lidt tilbehør til.

Samlet tid
45 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 4 servering(er)

  • Pandekagen
  • 300 gr.
    Mælk
  • 150 gr.
    Mel
  • 90 gr.
    Soltørret tomat i olie
  • 3 stk.
    Æg
  • 1 tsk.
    bagepulver
  • 3 spsk.
    Olie fra tomaterne.
  • 1/2 tsk.
    Salt
  • Rejeostecreme
  • 150 gr.
    Rejer
  • 200 gr.
    Neutral smøreost
  • 1 fed
    Hvidløg
  • 1 spsk.
    Friskkværnet peber

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    10 min
  • Tilberedningstid
    30 min

Fremgangsmetode

  1. Kom alle ingredienser til pandekagen i en skål og pisk det godt sammen.

  2. Varm en pande til middelvarme og steg pandekagerne.

  3. Imens pandekagerne køler af laves rejeostecremen

  4. Kom alle ingredienserne i en skål. Husk at riv/press hvidløget, dog kombinere det hele.

  5. Smør et lag ostecreme på en pandekage og rul den sammen.

  6. Fortsæt til der ikke er mere ostecreme.

  7. Skær rullerne ud i mundrette størrelser.

  8. Velbekomme.

Går godt til