
Ingredienser til 5 servering(er)
- 1 kg.Flæskesteg el. slag
- 700 ml.Kokosjuice
- 5 stk.Æg
- 55 gr.Fiskesovs
- 50 gr.Skalotteløg
- 50 ml.vand
- 35 gr.Sukker
- 30 gr.Hvidløg
- 5 gr.Salt
- 5 gr.Friskkværnet peber
- Ris som tilbehør.
Samlet tid
-
Forberedelsestid15
-
Tilberedningstid1 time og 45 min.
Fremgangsmetode
-
Pil skalotteløg, hvidløg og skær kødet i i stykker på størrelse med din tommelfinger.
-
Kom sukkeret i en gryde, og varm det op ved middelvarme.
-
Når sukkeret er blevet til en mørk karamel tilsættes vandet.
-
Derefter alle andre ingredienser, udover æg.
-
Bring det i kog, skru derned for varmen og læg låg på.
-
Lad det simre i 1 time.
-
Tag låget af og skru lidt op for varmen, så det sovsen kan koge ind.
-
Imens koges æggene i 10 min. og ris koges efter anvisningen på pakken.
-
Pil æggene og kom dem i gryden med kødet, og lad det koge sammen.
-
Når sovsen er reduceret og karamelagtig er retten færdig.
-
Æggene vil have en lille grå ring i det yderste af blommen, det er meningen.
-
Server det med ris og evt. frisk salat.
-
Velbekomme.
Går godt til